Çaykara Kültür Sanat ve Yayıncılık Ltd. Şti

İbrahim Tuncer Tarafından Kaleme Alınan “Coğrafyası ve Belgeleriyle Çaykara Tarihi” Adlı Kitap Piyasaya Çıktı.

Son dönemlerde Çaykara ve ötesi adı altında çıkardığı Çaykara ve Dernekpazarı Nüfus defteri kitaplarıyla gündeme gelen ve Çaykara ile ilgili birçok kültürel çalışmalara devam eden Çaykaralı hemşerimiz İbrahim Tuncer, ilçemiz kültürüne katkı sunmaya devam ediyor. Uzun süreden beri yaptığı araştırmalar çerçevesinde  “Coğrafyası ve Belgeleriyle Çaykara Tarihi” adlı kitabı tamamlayarak piyasaya sürdü.

 

Bu kitapta üç bin yıllık Çaykara tarihini, coğrafyaya ilk yerleşiminden günümüze kadar gelen, İslamiyet öncesi ve sonraki yaşamı, Çaykara insanının vatanına hizmet yolunda çektikleri zorlu mücadeleyi ve yaşanan inanılmaz anıları belgelerle bulacaksınız. Bölgemize ait birçok kültürel çalışmalara devam eden Tuncer, kurduğu Çaykara Kültür Sanat ve Yayıncılık şirketi ile önümüzdeki günlerde değişik konular işleyen kitaplari piyasaya çıkaracak.

 

Çaykara Gündem Gazetesi olarak yaptığı çalışmalar ve Yöremiz kültürüne inanılmaz katkılar sunan İbrahim Tuncer´i tebrik eder. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.

 

Kitap için iletişim

 

TLF: 0212 631 32 33

 

Gsm:0534 635 40 40

 

http://www.caykaragundem.com/haber/caykara-tarihi-kitabi-cikti-5972.html

İletişim Bilgilerimiz
  • Adres:Ali Kuşçu Mh. Mıhçılar Cd. No: 34
  • Tel.:0212 631 32 33
  • Fax.:
  • caykara@caykara.com.tr
Sosyal Medya
98912
Bu Ay: 1496
Toplam : 98912
Toplam Hit : 287982
error: Content is protected !!