Çaykara Kültür Sanat ve Yayıncılık Ltd. Şti

TUNCER, TYD İstanbul Şube Başkanlığına Atandı.

Trabzon Yazarlar Derneği İstanbul Şube Başkanlığına hemşehrimiz Yazar-Araştırmacı İbrahim Tuncer atandı.

Trabzon Yazarlar Derneği yurt genelinde teşkilatlanma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Genel merkezi Trabzon´da bulunan ve Başkanlığını Araştırmacı-Yazar Mustafa Durmuş´un yaptığı Trabzonlu yazarları bir araya getirerek oluşturdukları birlikteliği Türkiye çapına yaymak için bir süre önce çalışmalar başlatılmıştı.

İstanbul Şubesi Başkanlığına atanan İbrahim Tuncer, yaptığı açıklamada, Trabzon Yazarlar Derneği İstanbul İl başkanlığının kendisine layık görülmesinin gurur verici olduğunu belirterek, ?bizi bu göreve layık görenlere öncelikle şükranlarımı sunarım. Gerek telefonla arayan ve gerekse sayfadan yazan arkadaşlara en içten duygularımla teşekkür ederim. Tarihi sürecini kaybeden bir millet her şeyini kaybetmeye mahkûmdur. Tarihi süreci ise şuurlu gençlik devam ettirmektedir. Gençlik ruhunu, işlenmeyen bir tarla gibi kendi haline bırakırsanız, orada ısırganlar dikenler yetişir. Fayda elde edilemediği gibi ziyan olacaktır. Hepimiz bir gün bu dünyadaki görevimizi tamamlayacağız. Gelecek nesillere ?avaze-i bu âlemde Davud gibi sâl, bâki kalan şu kubbede bir hoş sâdâ? bırakabilirsek ne mutlu bizlere,? ifadesini kullandı.

Dernek çalışmalarında, Trabzonlu Yazarlara ve okuyucuya en iyi şekilde hizmet edeceğine, daha fazla kitleye ve gence ulaşacaklarını söyleyen Başkan Durmuş,? yeni girişimler ve projelerle Kültür ve Medeniyetler şehri Trabzon´a yakışır hizmetler vereceğiz. Önümüzdeki günlerde Ankara şube başkanlığı atamasını yaparak Trabzon´un sesini daha güçlü bir şekilde duyurmaya çalışacağız. İstanbul İl başkanlığı görevini verdiğimiz İbrahim Tuncer´e başarılar diliyorum,?dedi.

İletişim Bilgilerimiz
  • Adres:Ali Kuşçu Mh. Mıhçılar Cd. No: 34
  • Tel.:0212 631 32 33
  • Fax.:
  • caykara@caykara.com.tr
Sosyal Medya
98205
Bu Ay: 789
Toplam : 98205
Toplam Hit : 286637
error: Content is protected !!